Educatie

Anticiperen op technologische ontwikkelingen
Lesprogramma’s in kunst en technologie geven leerlingen de gereedschappen om beter te kunnen anticiperen op technologische ontwikkelingen dan de generaties voor hen. Door technologie vanuit de kunst te benaderen geven we hen de gelegenheid om nieuwe invalshoeken en toepassingen te ontdekken en te creëren.

Oddstream biedt samen met de Lindenberg lesprogramma’s aan voor het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, mbo en voor leerkrachten.

Aanbod in lesprogramma’s
Er is mogelijkheid tot deelname aan het programma-aanbod of een voor u op maat gemaakt aanbod op bij Studio Oddstream of op uw school. Deze lesprogramma’s geven een nieuwe impuls aan cultuureducatie; leerlingen worden voorbereid op de toekomst, onderwijsvernieuwingen worden gefaciliteerd en de synergie met kunstenaars en andere makers wordt vergroot.

Meer weten?
Meer weten? Neem contact op met coördinator educatie Marlijn via Marlijn@Oddstream.nl of stuur ons een BelMeTerug-verzoek op deze pagina.

Expositie Hidden Structures

11 t/m 14 oktober 2018 vindt in de Stadskelders van Arnhem de expositie ‘Hidden Structures’ plaats. Op 11 en 12 oktober zijn er educatiedagen,  waarop je met je klas een rondleiding kan krijgen en workshops kan volgen. Alle informatie over de educatiedagen lees je in dit overzicht.

Oddstream werkt voor deze educatiedagen samen met Kunstbedrijf Arnhem en Rozet.

Bel me terug


Vul hier uw zoekopdracht in